Bingobonusar

Bingobonusar är egentligen inget annat än de andra bonusarna som de olika spelsajterna erbjuder. Upplägget är detsamma, men just bingobonusar är knutna till att du spelar bingo på nätet. Bingobonusen är till för att locka dig att spela bingo på nätet och då naturligtvis på just den sajten som erbjuder dig nätbingo och bonus i samma paket. Det är en sorts reklam kan man säga och dessa bonusar ger dig en mängd möjligheter och fördelar.

Det funkar så att om du tar emot en bonus så får du vanligen mer pengar att spela för eller något annat lockande. Det är självklart att det lockar med mer pengar än vad du hade tänkt sätta in. Mer pengar ger ju mer spel och mer nöje. Som ny spelare på en bingosajt får du ofta ett erbjudande om att få en bonus som är lika stor som din egen insats. Sätter du in 100 kronor på ditt spelkonto får du alltså lika mycket till i bonus att spela för.

Gratisspel

Det förekommer även erbjudanden om att få spela helt gratis. Det är inte jättevanligt men det förekommer. En sådan bonus är verkligen helt gratis och du får den då du registrerar dig på nätbingosajten. Det här är dock ingen lysande affär för bingosajten om du inte stannar kvar som kund och spelar för dina pengar. Därför är det inte alltför vanligt förekommande.

Så här fungerar en bonus

Bonusar är en viktig del för dig som spelare och då du spelar för första gången får du mängder med olika erbjudanden från olika sajter. Det lockar naturligtvis med mer pengar att spela för och det innebär att du kan spela lite längre än du kunnat med bara din egen insats.

När det är dags att välja bingosajt att spela på kan bonusarna vara avgörande, men se dig omkring noga. Det är inte bara storleken på bonusen som ska vara avgörande för dig. Oftast är bonusen kopplad till olika villkor. Somliga är lätta att uppfylla, andra lite knepigare.

Insättningsbonus

Namnet insättningsbonus antyder vad det handlar om. Det är en bonus du får som tack för att du sätter in dina pengar på just den sajtens spelkonto. Det allra vanligaste är att du får en rejäl insättningsbonus som välkomstbonus då du sätter in pengar för första gången. Det vanligaste är att bonusen är 100 %, vilket i klartext betyder att du får lika mycket i bonus som du själv sätter in. Sätter du in 250 kr har du alltså totalt 500 kr att spela för. Det är även vanligt med bonusar på de följande insättningarna men där varierar det en hel del.

Omsättningskrav på bonus

Då du har fått din bonus och börjat spela måste du spela med dina bonuspengar innan du kan ta ut dem. Ofta är kravet att du ska spela för dina bonuspengar minst 10 gånger eller mer. Dessutom finns även en tidsgräns inom vilken du ska omsätta dina bonuspengar.